28 Mayıs 2021 Cuma

Erkek çocuk örgü desenli cepli hırka yelek yapılışı

Örgü Bebek Yelekleri ve Hırkaları
Küçük hanımlar ve beyler için örebileceğiniz en güzel yelekler.. Ajurlu mavi beyaz biyeli örgü yelek modeli ilk modelimiz beğendiyseniz örmek için ne bekliyorsunuz..
Basit düz ve ters örgülerle örülmüş şık bir yelek örneği şiş ile örülmüş minik tığ iie örülmüş minik çiçeklerlede süslenmiş bir model..

Dantel olarak tığ ile örülmüş pembe beyaz tek düğmeli yarım kollu yelek ve beyaz dantel elbise hoş bir ikili olmuş. Hırka patik ve şapka örneğinde hırka şapka ve patik örülmüş şık bir takım olmuş.. Yeşil üzerine beyaz biyelerle örülen haraşo ve mini saç örgü desenli bir yelek..


Cepli kedi desenli erkek bebek örgü hırka modelleri


Knitted Baby Vests and Cardigans

Vests that you can knit for little ladies and gentlemen .. If you like our first model with openwork blue and white knitted knit vest model, what are you waiting for knitting ..

An example of a stylish vest knitted with simple plain and reverse braids. A model embellished with tiny flowers knitted with a knitting needle.



Pink white one-button half sleeved vest and white lace dress knitted with crochet lace are a nice duo. In the example of cardigan booties and hats, a cardigan hat and booties knit has become a stylish suit. A haras knitted with white scarfs on green and a vest with mini hair weave pattern.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Blog Arşivi